maanantai 2. tammikuuta 2017

BANAANILETUT



Mustanpuhuvat banaanit hedelmäkulhossa ovat useimmille tuttu näky. Ylikypsyneitä yksilöitä ei kuitenkaan missään tapauksessa kannata heittää pois! Niistä voi vähällä vaivalla leipaista maukkaita lettuja. Tämä ohje onkin luottoreseptini, kun huomaan banskujen päässeen liian pitkälle elämässään.


Banaaniletut

2 banaania
4 kananmunaa
4 dl maitoa
3 - 3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
4 rkl siirappia
 1 tl kanelia
1 tl vanilja-aromia


Hienonna banaanit haarukalla ja sekoita joukkoon kananmunat.

Vatkaa järjestyksessä sekaan muut aineet. Anna taikinan turvota vähintään puoli tuntia.

Paista pieniksi letuiksi miedolla lämmöllä. Tarjoa esimerkiksi haluamasi hillon ja vaniljajäätelön tai kermavaahdon kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti