perjantai 18. elokuuta 2017

MARJAKERMAKAKUT








Toinen vuosi leipuri-kondiittoriopinnoissa alkoi viikko sitten ja pääsimme samantien työntouhuun täytekakkukurssin parissa. Toisella erikoistuotteiden valmistuskurssilla väkerrämme marsipaanikoristeita ja makeisia (näistä kuvia myöhemmin).

Kuvien kakuissa vaalean kakkupohja, välissä vadelma-omenahillo ja diplomaattikreemi ja pursotukset vaniljakreemillä vahvistettua ja sokerilla maustettua vipsikermaa, marjat joko pektiinikiilteellä tai ilman. 

Samana päivänä tehty myös kolme kinuskikakkua, joissta en ehtinyt ottaa kuvaa. Kinuskikakuissa kuitenkin sama vaalea kakkupohja ja täyte, reunoilla kermapursotukset ja päällä itsekeitetty kinuski koulun ohjeella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti